fredag den 23. marts 2012


Jeg har nysået karse i vindueskarmen, sået i krukker fra Søstrene Grene.
Og så har jeg på denne varme fredag nydt årets første kernemælkskoldskål.
Håber I alle har haft mulighed for at nyde en lille bid af det dejlige vejr - God weekend!

MetteSofie

onsdag den 21. marts 2012


Der er kommet lidt forår indendøre herhjemme, da min mor var så sød at klippe lidt gæslingegrene til mig på hendes gåtur igår. Jeg har pyntet grenene med nogle af de rigtig gamle påskeæg i træ, som jeg har fået lov at få med hjemmefra og nogle gamle påskekyllinger hjemme fra Thomas mor. Lige nu står de midt i stuen og pynter.. Men inden længe må jeg nok flytte dem højere op til et sted, hvor missepigerne ikke kan nå det - De har alle tre fået øje på de spændende ting, der hænger ned fra grenene og så er det vist bare et spørgsmål om tid! ;)

MetteSofie

søndag den 18. marts 2012


Denne søndag har vi sovet længe og hygget med morgenmad på sofaen. Denne søndag er en af de dage, hvor vi aldrig rigtig kommer op i gear. Ugen har været travl for mit vedkommende, da jeg har fået afsluttet et kapitel og fået sagt farvel til kollegaer og en arbejdsplads, som jeg ikke vender tilbage til igen.
Jeg er gået på barsel - 8 uger før min forventede fødsel, som vi offentlige ansatte jo har mulighed for - og det skal lige fordøjes. Jeg har endnu ikke helt forstået at tiden allerede er kommet - at så mange måneder er fløjet afsted og at vi lige om lidt er forældre til et lille barn..
Jeg kan mærke at jeg lige skal falde lidt ned og at den sidste uge på arbejdet har stresset mig lidt. Sager er blevet lukket og opgaver er blevet videregivet og jeg skal nu bare vænne mig til tanken om en lang pause fra arbejdslivet og en glædelig omveltning på hjemmefronten. Jeg kan endnu ikke helt forestille mig, hvór stor en oplevelse det må være at blive forældre, men jeg glæder mig ubeskrivelig meget til alt hvad vi har i vente.
Jeg bliver virksomhedsoverdraget imens jeg holder barsel, så jeg starter på et helt nyt kapitel, når jeg vender tilbage engang til næste år. Lige nu vil jeg bare nyde nuét og være i det - og bruge en masse timer sammen med vores dejlige familie og venner imens vi venter. Og så er påsken lige rundt om hjørnet - Bedre tidspunkt at gå på barsel på, kan jeg ikke ønske mig.
God søndag til Jer Alle!

MetteSofie

søndag den 11. marts 2012


Thomas og jeg har været på farten i weekenden - Og selvom høsten var skuffende lille i forhold til køreturenes længde, så var mængden af Lotus fund meget tilfredsstillende. Der kan være langt imellem Lotus fundene efterhånden - især de sjældne af slagsen. Men jeg synes at Thomas og jeg af og til er rigtig heldige med at finde en hel masse på samme weekend.. Ög så er der virkelig noget ved at lægge varer på hjemmesiden. Stablen til højre er fundet til privat brug, så nu kan vi dække op til frokost til 17 personer - hvilket er meget belejligt, når der er en fødselsdagsbrunch lige rundt om hjørnet. Resten er med vemod lagt på hjemmesiden sammen med de andre ting vi har fundet denne weekend.
Selvom weekenden har stået på "arbejde", så har der også været tid til at slappe af. Idag har vi været på langtur med mine forældre.. Ganske vist efter loppefund, men også for at nyde at solen skinnede og at vi havde kaffe med i bilen.

Håber I alle har haft en dejlig søndag og at solen også kiggede frem hos Jer i formiddag.

MetteSofie

lørdag den 10. marts 2012


Jeg fik mig en glædelig overraskelse, da vi forleden aften var en tur i den lokale Bahne butik - De er nemlig begyndt at forhandle HAY's fantastiske interiør og havde netop sat en fin stand op midt i butikken med en masse af deres nye produkter. Vi blev hurtigt enige om, at overraskelsen måtte fejres med en lille ting, så Thomas valgte dette sæt af lækre gummibetrukne bøjler i turkis, grøn og gul. Vi har turkis, blåt og gult i gangen herhjemme, så de passer rigtig fint ind på knagerækken. 
Næste gang er det forhåbentlig mig, der får lov at vælge lidt lækkert og jeg har allerede udset mig nogle fine æsker, som ville gøre godt på kontoret.. :)

MetteSofie

onsdag den 7. marts 2012


Så kom den næste ventede pakke ind ad døren.. Og denne gang indeholdt den både en række skønne gamle retro sparkedragter og lidt forskelligt sengetøj. Blandt sengetøjet var blandt andet to fine sæt juniorsengetøj med "Rødhætte og ulven". Nu glæder jeg mig bare til at få det hele vasket og tørretumblet, så nogle af de gamle frotédragter kan blive blødgjort lidt.. Tænk, hvor mange år de har bag sig, hvor mange babyer de har siddet på - og ikke mindst, hvor mange gange de har været i maskinen før. Og så er de stadig så fine i farverne - Utroligt!

MetteSofie

søndag den 4. marts 2012


I øjeblikket går jeg og gør mig lidt tanker omkring, hvad der er brug for på babyværelset i første omgang. For babyen har jo hverken brug for små børnestole, borde eller lign til at starte med. Jeg vil rigtig gerne have at vi får taget værelset "i brug" fra start, så babyen forbinder værelset med hygge og leg i stedet for kun at forbinde det med et sted den sover og bliver puslet. Jeg elskede selv at være på mit værelse som lille og kunne bruge mange timer derinde. Jeg har idag prøvet at lave en lille tumleplads i det ene hjørne på babyværelset ud af en gammel juniormadras og nogle bløde retrovattæpper. Den tager lidt plads derinde, men jeg forestiller mig, at det vil være en god ting at have. Thomas og jeg har valgt at indrette med gult og hvidt i første omgang og så tilsætte lidt flere farvenuancer, når vi kender kønnet på babyen. Puden her er derfor lavet på bestilling hos dygtige Mette, som lå inde med skønne børnestoffer i gule farvenuancer - Den passer perfekt til værelset! Nu skal jeg bare finde det rette betræk til madrassen :)

MetteSofie

lørdag den 3. marts 2012


Jeg har været så heldig at finde en ordentlig stak af de gamle plastkurve fra 70'er - 80'erne. Meningen er, at jeg skal bruge et par stykker til opbevaring på børneværelset - Og så har jeg lovet at dele med min mor, da hun står og skal bruge et par stykker til sit nye kontor. Der er noget hyggeligt over de gamle kurve og så ser de jo skønne ud, når man sætter dem sammen i forskellige farver.
Men inden de fyldes med ting og sager skal de lige vaskes godt og grundigt :)

MetteSofie

fredag den 2. marts 2012


Jeg er ved at komme på benene igen efter nogle dage under dynen og er taknemmelig for fridagen idag, som er skemalagt som kompensation for den lørdagsvagt jeg havde i weekenden.
Trods det skønne vejr, så er jeg indendøre og øver mig i at se civiliseret ud igen.
Posten har været forbi med en pakke fuld af de skønneste retrodragter, som nu hænger på stribe og bliver beundret en for en.. Jeg venter ham igen inden længe, for der er en pakke mere på vej..

God weekend til Jer alle!

MetteSofie